سفارش تبلیغ
صبا ویژن

اندونزی؛ زباله بدهید طلا بگیرید


 

  • اندونزی؛ زباله بدهید طلا بگیرید

    به گزارش ایسنا، بانک ضایعات در اندونزی اعلام کرده‌ است: ساکنان جاکارتا پایتخت اندونزی می‌توانند در ازای تحویل 70 کیلوگرم قوطی آلومینیومی- حدود 4500 قوطی خالی- یک گرم طلا هدیه بگیرند.

    همچنین دیگر پسماندهای قابل بازیافت از قبیل بطری‌های پلاستیکی و کارتن نیز تحویل گرفته می‌شوند.

    بانک ضایعات با این ماموریت ساده آغاز به کار کرده است تا افراد محلی به بازیافت و کاهش تولید پسماند تشویق شوند. پس از آنکه ساکنان محلی به تحویل پسماندهای خود اقدام کردند، بانک ضایعات زباله‌های دریافتی را پاکسازی کرده و به مسئولان مربوطه فروخته می‌شود.

    در دیگر شهرهای اندونزی همچون پالم‌بانگ، بندر لامپونگ و ماکاسار نیز طرح هدیه طلا در ازای تحویل پسماند اجرا می‌شود.




کاهش صادرات فرش دستباف آذربایجان‌شرقی


 

  • کاهش صادرات فرش دستباف آذربایجان‌شرقی

    اقتصاد برخی شهرهای استان مانند سردرود کاملا وابسته به فرش است و در هر خانه‌ای می‌توان یک دار قالی پیدا کرد. بنا بر اعلام مسئولان، صادرات فرش از تبریز به 11 کشور جهان به صورت مستقیم و کلان با ارزآوری سالانه 300 تا 400 میلیون دلار صورت می‌گیرد. هر چند با وجود این ظرفیت‌ها و ارزش مالی صادرات این محصول این روزها صنعت فرش و فرشبافی آذربایجان شرقی وضعیت مناسبی ندارد.  

    • هشدار فعالان فرش

    اوایل سال جاری بود که فعالان فرش تبریز و دیگرشهرهای استان در مصاحبه‌های مختلفی با همشهری هشدار دادند صادرات فرش استان در مسیر نزولی قرار گرفته و انبارهای این کالا با تجمیع تولیدات روبه‌رو است. این هشدار در جمع‌بندی گزارش‌های مربوط به صادرات فرش استان تأیید شد که نه‌تنها میزان صادرات فرش استان منطبق با جدول تعیین‌شده رشد نداشته بلکه فرش استان نمی‌تواند جایی در بازارهای هدف پیدا کند.

    به گفته «اسماعیل چمنی»، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش، حدود 30 درصد صادرات فرش استان به آمریکا و بقیه عمدتاً به کشورهای اروپایی انجام می‌شود.  این کاهش صادرات که اکنون بازار فرش تبریز را از رمق انداخته مسئولان صادراتی را به واکنش واداشته است تا جایی که «حبیب امین‌زاده»، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، در جلسه اخیر با فعالان و مدیران صادراتی با اشاره به وضعیت عمومی صادرات غیرنفتی استان به این روند کاهشی هم اشاره و از این وضعیت انتقاد کرده است. وی به مسئولان این بخش مأموریت داده شرایط را بررسی و راهکارهای جدیدی برای افزایش صادرات پیدا کنند.  

    • نبود حمایت‌های بانکی لازم از صادرات فرش

    رئیس انجمن صادرکنندگان فرش سردرود با بیان این‌که حمایت‌های قانونی و بانکی لازم از صادرات فرش وجود ندارد، می‌گوید: ارائه ضمانت‌های ارزی برای صادرات فرش خارج از توان اکثر صادرکنندگان است.   «محمد قاسم حضوری» می‌افزاید: بخش عمده‌ای از صادرات فعلی فرش استان به صورت فرش تابلویی است که در برخی موارد به صورت تکی یا چندتایی صورت می‌گیرد. برخی صادرکنندگان همان تولیدکنندگانی هستند که مشتریان ثابتی در آن سوی مرزها دارند و شبکه گسترده‌ای از صادرکنندگان را شکل می‌دهند. آنها توان تامین ضمانت‌های سنگین را ندارند، چراکه خود عمدتاً بدهکارانی هستند که برای تولید فرش به بانک بدهکارند.

    وی تاکید می‌کند: در حالی که دولت برای تولید فرش تا 80 درصد آورده نقدی تولیدکننده، وام کم‌بهره می‌دهد، این تسهیلات در بخش صادرات حالت برعکس پیدا می‌کند و دولت صادرکنندگان و تولیدکنندگان فرش را متمایز می‌داند، در حالی که اگر صادراتی نباشد، تولید هم دچار مشکل می‌شود.  این مسئول مشکل دیگر حوزه صادرات را عدم انطباق ماشین‌آلات شست‌وشو و پرداخت فرش استان با تکنولوژی روز عنوان می‌کند و می‌گوید: فرش‌های تابلویی پس از بافت نیاز به شست‌وشو و پرداخت با دستگاه‌های ظریف دارند ولی اکثر کارخانه‌های شست‌وشو و پرداخت فرش برای فرش‌های خانگی و بزرگ طراحی شده‌اند؛ البته در ماه‌های اخیر دستگاه‌های جدید از سوی فعالان فرش تهران خریداری شده که موجب هدایت این فرش‌ها به این استان شده است.  حضوری با اشاره به عدم صادرات این کالا از گمرک‌های استان اظهار می‌کند: صادرات فرش آذربایجان شرقی از گمرک‌های‌ تهران یا قم صورت می‌گیرد که آمار صادرات این کالا در استان را کمتر از عدد واقعی نشان می‌دهد.  

    • برنامه‌ریزی برای افزایش صادرات

    رئیس اداره فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت صادرات فرش استان در 6 ماهه اخیر اظهار می‌کند: انتظار ما افزایش این صادرات بود اما این روند رو به نزول است و این صادرات به نسبت 6 ماه سال گذشته حدود 2 درصد کاهش نشان می‌دهد که امیدواریم در نیمه دوم سال جبران شود.   «ناصر آویشن» با اشاره به نظر فعالان فرش و مشکلات بانکی پیش رو همچنین بر ضرورت برنامه‌ریزی برای حل این مشکلات، تاکید می‌کند: در روزهای آتی نخستین جلسه تخصصی با فعالان عمده فرش و اتحادیه‌های مربوطه در محل سازمان صمت یا اتحادیه فرش برای بررسی راهکارهای افزایش صادرات فرش خواهیم داشت و جمع‌بندی این جلسه به همراه جلسات تخصصی دیگر به مسئولان اقتصادی استان منعکس می‌شود.

    وی بیان می‌کند: مشکلات بانکی و ارزی که فعالان فرش استان بر آن تاکید دارند باید به صورت ملی و با همکاری بانک مرکزی حل شود؛ البته در سفر اخیر رئیس بانک مرکزی به استان این مشکلات منتقل و قول مساعد نیز در این زمینه داده شده است. ولی با توجه به زمان‌بر بودن برخی مصوبات دولتی امیدواریم در 6 ماه دوم شاهد حمایت‌های بیشتر بانکی از صادرات فرش استان باشیم.  

    آویشن تاکید می‌کند: هرچند اداره فرش و سازمان صمت متولی سیاست‌گذاری در این حوزه است، حقیقت این است که صادرات فرش چند مولفه‌ای است و نمی‌توان از یک اداره و سازمان انتظار داشت در این زمینه نقش‌آفرینی کند. در حال حاضر همکاری بیشتر بانکی در این زمینه بسیار مهم و تاثیرگذار است اما در سال‌های اخیر این حمایت‌ها مطلوب نبوده که برون‌داد این بی‌توجهی‌ها اکنون خود را بیشتر نشان می‌دهد.

    این مسئول با یادآوری وضعیت نامناسب قالیشویی‌ها، شست‌وشو و پرداخت فرش در استان عنوان می‌کند: یکی از مهم‌ترین مراحل تولید فرش شست‌وشو و پرداخت نهایی است که باید به خوبی صورت گیرد. اما در حال حاضر این عملیات عمدتاً در تهران یا قم انجام می‌شود. به همین دلیل صادراتهم از همان مبدأ صورت می‌گیرد. باید با هدایت منابع مالی و تسهیلات کم‌بهره به این بخش، صنعت شست‌وشوی فرش را در خود استان تقویت کرد تا مانع از خروج تولیدات استان شد.

    وی تاکید می‌کند: مشکل دیگری که در زمینه صادرات فرش استان خود را نشان می‌دهد انعطاف و هوشمندی در شناخت بازارهای جدید و کار با مشتریان جدید است که تحقق آن خروج از حالت بازاریابی سنتی در حوزه صادرات را می‌طلبد و نیاز به تشکیل دوره‌های بازاریابی فرش با همکاری اتحادیه‌های مربوطه وجود دارد. رئیس اداره فرش سازمان صمت استان عنوان می‌کند: مهم‌ترین موردی که نیاز داریم رسیدن وضعیت صادرات فرش استان به حالت پایدار است. پس از تثبیت این وضعیت می‌توان برای توسعه آن هم برنامه‌ریزی کرد.  

    • آمریکا، بزرگ‌ترین مقصد صادرات فرش دستباف تبریز

    بر اساس اعلام اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف تبریز بیش از 200 هزار نفر در این هنرصنعت شاغل هستند و در مجموع بیش از 500 هزار نفر از جمعیت آذربایجان شرقی از صنعت فرش و زنجیره تأمین و توزیع و صادرات آن ارتزاق می‌کنند. مقصد اصلی صادرات فرش دستباف استان، آمریکا با ارزش 126 میلیون دلار و پس از آن به ترتیب آلمان، لبنان، انگلیس، ژاپن، امارات، پاکستان، آفریقای جنوبی، ایتالیا، استرالیا و کاناداست. رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف تبریز با اشاره به این‌که سازمان تأمین اجتماعی در بیمه قالیبافان سخت‌گیرانه برخورد می‌کند، می‌گوید: این سازمان بیمه افرادی را که چند روز تأخیر در پرداخت دارند، قطع می‌کند و برقراری مجدد آن پروسه نفس‌گیری دارد. ما در اتحادیه حاضریم هر 3 ماه یک‌بار بیمه عقب‌افتاده را جبران کنیم تا قالیبافان کمتر دغدغه قطعی بیمه داشته باشند.

    «اسماعیل چمنی» با بیان این‌که مواد اولیه فرش دستبافت در بازار کمیاب شده یا 3 برابر قیمت واقعی فروخته می‌شود، می‌افزاید: باید راهکاری برای کاهش قیمت مواد اولیه فرش و عدم صدمه به اشتغال و معیشت تولیدکنندگان فرش دستبافت اندیشیده شود. 1100 کارگاه فعال بافنده، 400 واحد پرداخت فرش، 400 واحد رفوگری، 95 واحد قالیشویی، 2200 واحد عرضه قالی جمعاً حدود 200 هزار شاغل دارد که باید با حمایت ویژه، اجازه ندهیم افزایش قیمت و رکود این حجم از اشتغال استان را تهدید کند.




ملخ‌ها بازمی‌گردند؛ از هند و پاکستان


 

  • ملخ‌ها بازمی‌گردند؛ از هند و پاکستان

    مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان در گفت‌وگو با ایرنا در این خصوص اظهارداشت: ملخ‌های صحرایی ناخوانده که اسفندماه سال گذشته و فروردین امسال شاهد ریزش آن‌ها به استان بودیم، احتمال بازگشت دوباره شان از آبان‌ماه امسال از سمت هند وپاکستان وجود دارد.

    علیرضا صفا ایسنی  افزود: مسیرخروج ملخ‌های صحرایی از هرمزگان در 6 ماه گذشته به سمت استان سیستان وبلوچستان و سپس کشورهای پاکستان وهند بود که از همین مسیر نیز احتمال بازگشت است.




دعوت شهرداری تهران از سازمان‌های مردم‌نهاد برای کمک به ساماندهی کارتن‌خواب‌ها


 

  • دعوت شهرداری تهران از سازمان‌های مردم‌نهاد برای کمک به ساماندهی کارتن‌خواب‌ها

    به گزارش همشهری آنلاین به نقل از شهرنوشت، سید مالک حسینی در خصوص خدمات سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در روزهای بارانی اخیر، گفت: همکارانم با مشارکت مددجوهایی که در گذشته زندگی در گرمخانه‌ها را تجربه کرده‌اند در 48 ساعت گذشته بیش از 500 پرس غذای گرم در بین افراد بی‌خانمان دره فرحزاد توزیع کردند.

    وی با دعوت از سازمان‌های مردم‌نهاد و موسسات خیریه فعال در حوزه آسیب‌های اجتماعی برای جذب افراد بی‌خانمان به گرمخانه‌ها، افزود: با توجه به بارش‌هایی که در چند روز آینده پیش‌بینی شده است و همچنین کاهش محسوس دمای هوا، این نگرانی وجود دارد که افراد بی‌خانمان و کارتن‌خواب بدون سر پناه مانده و در معرض خطر جانی قرار بگیرند.

    سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران ادامه داد: اتفاقات گذشته برای این افراد ذهنیت ایجاد کرده و جلب اعتماد بخشی از آنها که بیرون از گرمخانه‌ها و در پاتوق‌های نامناسب استقرار دارند را با مشکلاتی مواجه ساخته است.

    حسینی افزود: با توجه به اینکه ظرفیت‌های لازم برای حضور تمام این افراد در گرمخانه‌ها مهیا شده است، اما برخی از آن‌ها از حضور در گرمخانه‌ها امتناع می‌کنند و ما نگرانیم با کاهش شدید دما با مشکل و خطر جانی مواجه شوند.

    وی تاکید کرد: افراد کارتن‌خواب نسبت به موسسه‌های مردم‌نهاد اعتماد بیشتری دارند. به همین واسطه از آن‌ها و هر شخص یا نهاد با فعالیت داوطلبانه که دارای ظرفیت‌های لازم در این خصوص است درخواست داریم ما را برای جذب آن بخش از افراد بی‌سرپناه مانده و نیازمند حمایت که تاکنون برای حضور در گرمخانه‌ها امتناع کرده‌اند، یاری کنند.

    حسینی اضافه کرد: این اشخاص حقیقی یا حقوقی می‌توانند آمادگی خود را از طریق شماره تماس 555522122-021 که به طور 24 ساعته پاسخگو است، به ما اعلام کنند.

    وی افزود: از این سازمان‌ها درخواست دارم تا 48 ساعت آینده آمادگی خودشان را اعلام کنند تا بتوانیم با پیش‌بینی هواشناسی برای روزهای آینده و برودت هوا از ظرفیت داوطلبانه آن‌ها برای جذب افراد بی‌خانمان در گرمخانه‌ها استفاده کنیم.




همه چیز درباره «زولپیدم»


 

  • همه چیز درباره «زولپیدم»

    741260

    21 مهر 1398 - 16:57

    25400 

    مجله قرمز: زولپیدم یک آرام بخش است که خواب آور نیز نامیده می‌شود. این دارو ممکن است تاثیرات شیمیایی بر مغز در افراد نامتعادل در زمینه خواب یا مبتلا به مشکلات خواب (بی خوابی) داشته باشد. در این مقاله با نکات مهم در مورد این دارو و چگونگی استفاده از آن، صحبت می‌شود.

    قبل از مصرف این دارو این نکات را به خاطر بسپارید

    اگر شما به زولپیدم حساسیت دارید، شما نباید از این دارو استفاده کنید. این قرص ممکن است حاوی لاکتوز باشد. اگر شما حساس به لاکتوز هستید، با احتیاط از این دارو استفاده کنید.

    همه چیز درباره «زولپیدم»

    برای اینکه مطمئن شوید زولپیدم برای شما ایمن است، اگر موارد زیر را داشتید به دکتر خود اطلاع دهید:

    • بیماری کلیوی
    • بیماری کبد
    • بیماری‌های ریوی مانند آسم، برونشیت، آمفیزم، و یا بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD).
    • آپنه خواب (تنفس در حین خواب متوقف می‌شود)
    • میاستنی گراویس
    • سابقه افسردگی، بیماری روانی، یا افکار خودکشی
    • سابقه اعتیاد به الکل یا مواد مخدر
    • معلوم نیست که آیا این دارو به جنین آسیب می‌رساند یا نه. پس اگر شما باردار هستید یا قصد باردار شدن دارید، به دکتر خود اطلاع دهید.
    • زولپیدم می‌تواند به شیر مادر منتقل شده و به کودک شیرخوار آسیب برساند. اگر شما با شیر مادر یک نوزاد خود را تغذیه می‌کنید، به دکتر خود اطلاع دهید.
    • اثرات آرام بخشی زولپیدم ممکن است در بزرگسالان مسن‌تر قوی‌تر باشد.
    • زولپیدم برای استفاده توسط هر شخصی با سن کمتر از 18 سال، مورد تایید نیست.

    خرید زولپیدم از طریق اینترنت و یا از فروشندگانی به جز در داروخانه‌ها ممکن است خطرناک باشد. دارو‌های توزیع از فروش اینترنت ممکن است حاوی مواد خطرناک باشد، یا ممکن است مجوز توزیع نداشته باشد. نمونه‌ای از این دارو خریداری در اینترنت یافت شده است که حاوی هالوپریدول (Haldol) است که یک داروی ضد جنون قوی با عوارض جانبی خطرناک است. برای اطلاعات بیشتر، می‌توانید به سایت (FDA) مراجعه نمایید.

    چگونه باید زولپیدم را مصرف کنید؟

    زولپیدم را دقیقا همان طور که توسط دکتر شما تجویز می‌شود، مصرف کنید. راهنمایی‌های بر روی برچسب نسخه خود را خوانده و براساس آن عمل کنید.

    زولپیدم ممکن است ایجاد عادت کند. هرگز زولپیدم را با شخص دیگری، به خصوص کسی که با سابقه مصرف مواد مخدر یا اعتیاد را دارد، به اشتراک نگذارید. این دارو در یک محل دور از دسترس دیگران، نگهداری کنید. فروش (به جز از طریق داروخانه)، این دارو خلاف قانون است.

    اگر شما فرصت 7 تا 8 ساعت خواب قبل از فعالیت دوباره را ندارید، هرگز از دارو‌های آمبین، ادولار و زولپیمیست استفاده نکنید.

    زولپیدم فقط برای استفاده کوتاه مدت است. اگر علائم بی خوابی شما را بهبود نمی‌بخشد، و یا اگر پس از استفاده از این دارو به مدت 7 تا 10 شب، وضعیت شما بدتر شد، به دکتر خود اطلاع دهید. هنوز زولپیدم را برای بیش از 4 یا 5 هفته بدون مشاوره با دکتر خود مصرف نکنید.

    به طور ناگهانی استفاده از زولپیدم را پس از استفاده طولانی مدت و یا اگر شما علائم ناخوشایند ترک مصرف را دارید، متوقف نکنید، برای جلوگیری از علائم ترک در هنگام توقف استفاده از این دارو، با دکتر خود مشورت کنید.

    علائم بی خوابی ممکن است پس از قطع مصرف زولپیدم برگردد. این علائم ممکن است حتی بدتر از قبل از شروع مصرف دارو، به نظر می‌رسد. اگر شما دچار بی خوابی بدتری پس از قطع مصرف زولپیدم شده اید، به دکتر خود اطلاع دهید.

    هرگز قرص آمبین را نشکنید، نجوید و این دارو را به صورت کامل مصرف کنید.

    قرص ادولار یا اینترمزو را قورت ندهید و یا با آب آن را فرو نبرید. این قرص را در زیر زبان خود قرار دهید و اجازه بدهید که در دهان شما بدون آب، حل شود.

    اسپری زولپیمیست را به طور مستقیم به دهان یا بر روی زبان خود بزنید. اسپری قبل از اولین استفاده، به دور از صورت خود برای تست به هوا بیافشانید.

    چه اتفاقی می‌افتد اگر شما یک دوز از این دارو را فراموش کنید؟

    از آنجا که زولپیدم تنها در زمان بی خوابی، مورد نیاز است، شما به احتمال زیاد دوزی را فراموش نمی‌کنید.

    اگر از این دارو بیش از حد مصرف کنم، چه اتفاقی می‌افتد؟

    مصرف بیش از حد زولپیدم می‌تواند کشنده باشد، به ویژه هنگامی که آن را همراه با دارو‌های دیگر است که می‌تواند موجب خواب آلودگی شود گرفته شده است.

    مصرف بیش از حد زولپیدم می‌تواند کشنده باشد، به ویژه هنگامی که آن را همراه با دارو‌های دیگر که می‌توانند موجب خواب آلودگی شود، مصرف کرده باشید. پس در این مواقع با اورژانس پزشکی تماس بگیرید.

    علائم مصرف بیش از ممکن است شامل خواب آلودگی، گیجی، تنفس کم عمق، احساس سرگیجه، غش، کما و … باشد.

    همه چیز درباره «زولپیدم»

    در چه مواقعی باید از مصرف زولپیدم، اجتناب کنید؟

    گیجی یا خواب آلودگی شدید که می‌تواند باعث سقوط، تصادف یا آسیب شدید شود.

    از مصرف زولپیدم در طول سفر، مانند هنگام خواب در هواپیما، اجتناب کنید. ممکن است هنوز اثرات دارو در شما تحلیل نرفته باشد. اگر شما 7 تا 8 ساعت بعد از مصرف زولپیدم نخوابیده اید، فراموشی شایع‌تر است.

    عوارض جانبی زولپیدم

    زولپیدم ممکن است باعث یک واکنش آلرژیک شدید شود. در این صورت مصرف زولپیدم را متوقف کنید و اگر شما هر یک از این نشانه‌ای از واکنش‌های آلرژیک: کهیر، اشکال در تنفس؛ تورم صورت، لب‌ها، زبان و یا گلو را داشتید، از اورژانس پزشکی کمک بگیرید.

    هر گونه علائم جدید یا تشدید علائمی مانند: افسردگی، اضطراب، پرخاشگری، اضطراب، سردرگمی، افکار غیر معمول، توهم، مشکلات حافظه، تغییر در شخصیت، رفتار پرخطر، کاهش کمرویی، نداشتن از خطر، و یا افکار خودکشی یا صدمه زدن به خودتان، را به دکتر خود اطلاع دهید.

    از هر یک از موارد زیر استفاده از زولپیدم را متوقف کرده و با دکتر خود تماس بگیرید:

    • درد قفسه سینه، بی نظمی درضربان قلب، احساس تنگی نفس
    • مشکل در تنفس یا بلع
    • اگر شما حس می‌کنید که ممکن است بیهوش شوید.
    • عوارض جانبی شایع زولپیدم:
    • خواب آلودگی در طول روز، سرگیجه، ضعف، احساس تخدیر و گیجی و حواس پرتی
    • احساس خستگی، از دست دادن هماهنگی
    • گرفتگی بینی، خشکی دهان، بینی یا گلو
    • تهوع، یبوست، اسهال، ناراحتی معده
    • سردرد، درد عضلانی
    • اطلاعات دوز مصرفی زولپیدم

    در قرص‌های سریع رهش:

    دوز مصرف این دارو در بزرگ سالان می‌تواند از 5 تا 100 میلی گرم خوراکی به صورت یک بار هدر هر روز و حداکثر مقدار مورد استفاده مجاز روزانه این دارو 10 میلی گرم است.

    در قرص‌های طولانی رهش:

    دوز مصرف این دارو در بزرگ سالان می‌تواند از 6?25 تا 12?5 میلی گرم خوراکی به صورت یک بار در روز و حداکثر مقدار مورد استفاده مجاز روزانه این دارو 12?5 میلی گرم است.

    در قرص زیر زبانی اینتر مزو

    دوز توصیه شده و حداکثر دوز، 1?75 میلی گرم (زنان) و یا 3?5 میلی گرم (مردان) و به صورت تنها یک بار در هر شب است.

    چه دارو‌هایی زولپیدم را تحت تاثیر قرار می‌دهند؟

    مصرف زولپیدم با دارو‌های دیگر که شما را خواب آلود و یا سرعت تنفس را کاهش می‌دهند، می‌توانند عوارض جانبی خطرناک و یا تهدید کننده زندگی‌ای را سبب شود. قبل از مصرف یک قرص خواب، دارو‌های ضد درد مخدر، دارو سرفه، یک شل کننده عضلانی، یا داروی اضطراب، افسردگی، یا تشنج با دکتر خود مشورت کنید. دیگر دارو‌ها که ممکن است تجویز یا مصرف بیش از حد آن‌ها با زولپیدم تداخل داشته باشند، ویتامین‌ها و دارو‌های گیاهی هستند.